On-line studiehjælp - fortvivl ikke.

Få hurtig hjælp til dit/jeres studie via personlig vejledning, hvis du er “kørt sur i en opgave” eller bare vil være mere sikker på dit lærings- og eksamensresultat. Ring 2859 9550, send en sms eller skriv en mail: Roslau@fibermail.dk og vi aftaler det videre forløb.

  • Fuld diskretion og en forstående, venlig og personlig samtale/vejledning.
  • Effektiv hjælp på kort tid.
  • Din livline, når det kniber.

“Her er dine muligheder:”

1. Korrekturlæsning af skriftlige opgaver, herunder synopser og skriftlige oplæg. Inklusiv opstramning af tekst og layout : 0-5 sider – Pris 500 kr inclusiv moms.

2. Korrekturlæsning, opstrammning af tekst og lay out af større skriftlige opgaver 5 – 10 sider – Pris 750 incl. moms.

3. Korrekturlæsning, opstrammning af tekst og lay out af større skriftlige opgaver 10 – 20 sider – Pris 1250 kr. incl. moms.

4. Ønsker du gennemlæsning af en opgave med tilhørende personlig vejledning med forslag til forbedringer og præcis litteratur f.eks. i forhold til bachelorprojketer, fagprøver, synopser m.v. er det svært at sige en præcis pris.
Men den første 1/2 time er gratis og herefter får du en fast pris udfra en timepris på 500 incl. moms. pr. time.

5. Mundtlig faglig og skriftlig vejledning og støtte i forbindelse med dine studier og eksamen er anden mulighed. Det giver dig tryghed og overblik. Og min erfaring er, at 1 – 2 timers vejledning sparer dig for mange unødige spekulationer og giver ro i sindet. Selvfølgelig kan jeg ikke “trylle”. men jeg kan give dig en realistisk forventning til dine resultater.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – vi finder altid en god løsning på dine problemer.

Hilsen Søren Lauridsen – Lektor i pædagogik og Cand. pæd. pæd.

Tags:

Kommentarer:

fredag d. 27 maj 2011
Anette Poulsen skriver for mere end 3 år siden

Sørens hjælp har været guld værd

I forbindelse med min diplomuddannelse i familieterapi bruger jeg Søren til hjælp af eksamens opgaverne. Han vejleder mig i forståelsen af opgaverne samt opbygningen af opgaven. Selv om det er mange forskellige teorier jeg skriver har Søren altid viden om disse.Søren er altid hurtig til at give respons på mine spørgsmål. Op til afleveringer hjælper han med at få opgaven formuleret og højnet niveauet på en måde som alligevel matcher min personlighed. Han sikrer sig altid igennem diskussioner at jeg har forstået teorierne og kan se dem omdannet i praksis. Jeg kan varmt anbefale Søren. Venlig Hilsen Anette

Kommentarer:

mandag d. 30 maj 2011
Leyla skriver for mere end 3 år siden

Rigtig god vejledning!

Jeg skal snart op til religion eksamen og havde desværre ikke fået vejledning fra min egen lærer. Derfor søgte jeg rundt på nettet for at finde en lærer som kunne vejlede mig. Tilfældigvis stødte jeg ind denne hjemmeside, så jeg gav det en chance og skrev til Søren. Jeg må ærlig talt sige at man får meget hjælp og vejledning. Manden har jo svar på alt=) Og han sikrer sig at man får svar med det samme. Søren kommer ind på nogle nye vinkler som jeg ikke selv har kunnet kommet frem til med hensyn til min opgave. Jeg kan varmt anbefale Søren. Tak for hjælpen=) Hilsen Leyla

Tilføj kommentar:

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer:
Share |